Over Storm verhuizingen

 

Goed verzekerd

Verhuizen in de regio Breda. Daar staat maar één naam voor: Storm. Al ruim 15 jaar. Omdat Storm een Erkende Verhuizer is. Dat geeft de zekerheid dat alles goed verloopt. Gegarandeerd. En precies op de manier die de klant voor ogen staat.  Bovendien is alles wat onder de verhuizing valt, goed verzekerd. Betrouwbaar dus.

 

Particulieren

Vraag het de particulieren die we hebben verhuisd. Storm is trots op die referenties. Vooraf staat zwart op wit wat we van elkaar verwachten. Dit geldt voor in- en uitpakken, monteren en demonteren van meubelstukken. Dit geldt ook voor de inzet van garderobeboxen om kleding kreukvrij te verhuizen. Dàt is Kwaliteitszorg.

 

Bedrijven

Vraag het bedrijven die op ons rekenen. Precies wanneer het uitkomt. In de avonduren of weekenden. Vrijdagmiddag vertrekt het kantoorpersoneel om 17.00 uur. Op maandagochtend 08.00 uur is het nieuwe kantoor startklaar. Telefoon en netwerk geïnstalleerd. Géén manuur verloren. Efficiënt en uiterst flexibel: Storm.

 

Breda en omstreken

Storm Verhuizingen neemt de zorg en verantwoording voor het in- en uitruimen én het transport. Dat is goed om te weten wanneer u de komende tijd naar Breda en omstreken verhuist. Want dat is ons werkgebied. Hier zijn we thuis. In deze regio zijn we ook in staat om onze korte responstijd waar te maken. Storm handelt snel.

 

Onze medewerkers

De kracht van Storm is niet het kantoor, laat staan het eigen transport. Natuurlijk staan alle professionele hulpmiddelen voor de verhuizing klaar. De kracht van Storm is wie over de vloer komt. De medewerkers. Stuk voor stuk gediplomeerd, optimaal gemotiveerd en geselecteerd op VOG. Daarom is Storm uw vertrouwen waard.   

 

Zekerheid

Tijdelijk opslag. De vraag komt vaak voor. Om een deel van de inboedel te stallen tijdens een verbouwing. Of wanneer het nog even duurt voor de sleutel van nieuwe woning in bezit is. Storm Verhuizingen slaat de complete boedel veilig en vertrouwd op in een optimaal geconditioneerde ruimte. Ook hier geen omkijken naar.